Startdag 2017

Na een opnieuw geslaagde editie van onze Septemberfeesten beginnen we vol goede moed aan het nieuwe Chiro werkjaar. Komende zondag staat onze startdag op het programma. En deze zouden we heel graag vieren met onze leden, hun ouders én onze actieve oud-leiding!

Dit jaar ziet onze startdag er iets anders uit.

We verzamelen komende zondag om 14u15 aan onze terreinen van Chiro Bevere voor ons grote startdag-spel.

In de loop van de namiddag zullen de leden al dan niet doorschuiven naar een nieuwe afdeling en zullen zij kennis maken met hun nieuwe leiding.

Om 16 uur worden de ouders en actieve oud-leiding ontvangen in de Chiro door het beschermcomité en de kampkookploeg voor een feestelijke receptie ter gelegenheid van onze startdag.

Om 16u30 zullen wij tevoorschijn komen in een grote stoet en zullen wij ook aan jullie de nieuwe afdelingen, hun leiding en het nieuwe werkjaar voorstellen.
De receptie wordt georganiseerd door ons eigen beschermcomité met hulp van onze kampkookploeg die zich heeft geëngageerd om één van de favoriete kampgerechten op de tafel te zetten.

Voor onze aankopen is het belangrijk dat we een idee hebben van het aantal aanwezigen op de receptie. Gelieve dus deze doodle (https://goo.gl/forms/2YGD6wNEpSjrnEZj1) in te vullen met het aantal aanwezigen op onze startdag.

Hopelijk zien we jullie dan!