12-uurse t.v.v. Kinderkankerfonds

Dames en heren, jongens en meisjes,

Jullie hebben misschien al gehoord dat Chiro Bevere dit jaar uitpakt met een totaal nieuw evenement, namelijk een 12-uurse waarbij IEDEREEN welgekomen is. 12 uur lang kunt u zich vermaken met verscheidene activiteiten voor jong en oud. Terwijl kunt u genieten van een hapje en drankje aan schappelijke prijzen. Al de opbrengst gaat integraal naar het KINDERKANKERFONDS!

►►►PRAKTISCHE INFO◄◄◄

►►WAAR & WANNEER◄◄
• Maandag 22 april (Paasmaandag)
• 10u-22u
• Lokalen Chiro Bevere (koestraat 47b, 9700 Oudenaarde)

►►DAGSCHEMA◄◄
10u-13u30: Minivoetbal-toernooi. Dit is helaas volzet maar u bent altijd welkom om luidkeels te komen supporteren.

12u-14u: Een hongertje?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij bieden overheerlijke croque monsieurs aan.

14u30-17u30:
- Wat?
Vanaf 14u30 nodigen wij jullie uit om onze zelfgemaakte Geocaching te spelen. Dit is een zoektocht doorheen de straten van Bevere waarbij je de klok niet uit het oog mag verliezen. Er zijn prijzen te winnen dus het is zeker de moeite!
- Voor wie?
Voor jong en oud!
- Verdere speluitleg?
Bij het begin van uw vertrek krijgt u per groep een kaart mee en enkele vieruurtjes. Uw vertrekuur wordt opgeschreven en dan bent u klaar om het spel te starten. Op uw kaart kan u verschillende punten terugvinden waar er iets verstopt is. De bedoeling van het spel is dat u een groepsfoto kan trekken met de verstopte zaken. Wanneer u terug komt worden het aantal foto’s met de verstopte zaken geteld en wordt er uitgerekend hoelang u erover hebt gedaan. Om de winnaar te worden zijn zowel tijd als het aantal gevonden voorwerpen van belang. Dit wil dus zeggen dat u zelf kan beslissen hoe lang u dit spel speelt.
- Prijs?
4 euro per persoon (inclusief vieruurtje).

18u-20u: Spaghettitijd!

20u-22u: ’s avonds kunnen jullie gezellig napraten over onze 12-uurse aan het kampvuur. Voor de zangtalenten onder ons organiseren we ook een karaoke!

En natuurlijk zal de bar gedurende de volledige 12-uurse geopend zijn!
Alles wat we verkopen zal aan schappelijke prijzen zijn!

►►GOEDE DOEL◄◄
De volledige opbrengst van onze 12-uurse gaat integraal naar het Kinderkankerfonds!
Dit is echter niet het enigste goede doel waar wij ons mee bezighouden. Gedurende het hele jaar zijn wij bezig met het verzamelen van kroonkurken en plastieken flesdoppen. Op onze 12-uurse zullen onze verzameltonnen aanwezig zijn waar u op elk moment uw kroonkurken en flesdoppen kan ingooien.

Steunt u ook het goede doel en komt u ons vergezellen?

Hopelijk tot dan!
Vele chirogroeten