1000 km voor Kom op tegen Kanker

Op 7 april kwam Vlaanderens Mooiste, de Ronde Vlaanderen, al voor de 7de keer aan in Oudenaarde, dé fietsstad van de Vlaamse Ardennen.

Maar op zondag 2 juni maken de Oudenaardisten zich klaar voor een minstens even mooi peloton. Wij verwelkomen die dag de teams van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Als middagstad wordt er gezorgd voor een gezellig evenementendorp met een foodtruckfestival en animatie voor jong en oud. Daarnaast zal hun eigen team natuurlijk ook aangemoedigd moeten worden, maar hiervoor hebben wij natuurlijk jullie steun nodig!

Daarom vragen wij in naam van heel onze leidingsploeg om een steentje bij te dragen en om samen met ons de langste erehaag te helpen vormen in Oudenaarde op deze schitterende dag.

Dit evenement zelf gaat door op zondag 2 juni 2019 van 11u30 – 12u15 aan de Markt van Oudenaarde. Daarom zouden wij willen vragen om rond 11 uur te verzamelen in uniform aan het stadhuis waar wij met enkelen van de leidingsploeg ook aanwezig zullen zijn. Van daaruit zouden wij dan aansluiten bij het vormen van de langste erehaag.

Alvast bedankt voor jullie begrip en wij hopen jullie allen te verwelkomen op deze heuglijke dag.